Egyedi gépek tervezése, gyártása

     A gyártási életben előfordulhat, hogy a termelő tevékenység során speciális igények merülnek fel. Amikor ezen igények kereskedelmi forgalomban kapható eszközökkel nem találkoznak, olyankor megoldást jelent az adott feladatra megfelelő célgép. Az ilyen berendezések tervezése, gyártása, üzembe helyezése olyan kihívás számunkra, amit szívesen fogadunk. A mérnökeink és technikusaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, bármilyen speciális munkafolyamat megoldásában szívesen nyújtunk segíteni.

     A felmérés/tanácsadástól kezdve az optimalizáláson át az új berendezés tervezés/gyártás beüzemelésig bezárólag. Az általunk tervezett, gyártott gépet önmagában is képesek vagyunk telepíteni. de szükség esetén egy gyártósorba illeszteni is. Ilyen esetben az alkalmazott vezérlést természetesen a meglévő rendszerhez igazítjuk és a közös kommunikációt is biztosítjuk.

     Ennek köszönhetően a gyártós továbbra is egyszerűen és biztonságosan irányítható akár egy helyről is. A hagyományosabb elven működő gyártó gépek vagy sorok „felokosításában” is szívesen részt vállalunk.