A legjobb minőség a legjobb áron

Csomagolástechnika, italipari gépek, szállítópályák, szerviz

Miért válasszam a Drink Systemet?

A Drink System Kft több főből álló mérnöki, vezetői csapattal rendelkezik, akik a helyszíni felmérés és egyeztetés után precízen megtervezik a munkafolyamatokat majd a nagy rutinnal rendelkező  kivitelező csapat tökéletesen megoldja a rájuk bízott feladatokat.

Hol vállalnak munkát?

Az ország határon belül és kívül egyaránt vállalunk gépjavítást, karbantartást, költöztetést, telepítést, beüzemelést.

Garanciát vállalnak?

Természetesen garanciát vállalunk az általunk kivitelezett munkákra és berendezésekre.

Mennyire versenyképek?

Természetesen garanciát vállalunk az általunk kivitelezett munkákra és berendezésekre.

​A cégünk folyamatosan figyelemmel követi a piacon végbemenő változásokat és a jövőbe mutató irányok meghatározásával stabil helyet biztosít magának.

Mennyire gyorsak?

Minden feladatot külön projektként kezelünk és pontos, előre egyeztetett ütemterv alapján dolgozunk, így a vállalt határidők tarthatóak.

Szolgáltatásaink

Gépek, komplett gyártósorok telepítése
Pályagyártási munkák
Egyedi gépek tervezése, gyártása
Robotcellák telepítése
Karbantartási és szervíz tevékenységek
Gyártó és csomagoló sor diagnosztika
Termékértékesítés

Gépek, komplett gyártósorok telepítése

Az ipari gépek szállítása és telepítése alapvetően két részre oszlik nálunk. Az egyik a gépmozgatás, ami azt jelenti, hogy egy vagy több nagyobb méretű gépet vagy szállítópálya elemet kell egyik helyről a másikra eljuttatni, és/vagy a célhelyszínen üzembe helyezni. Vállalunk csak gépmozgatást is a telepítéstől függetlenül is. A második az, amikor komplett gyártósorokat kell telepíteni és beüzemelni, amely komolyabb tapasztalatot és szaktudást igényel. Cégünk megfelelő minőségű és mennyiségű tapasztalattal rendelkezik mindkét területen. Minden eszközzel rendelkezünk a mozgatáshoz, úgy, mint nagy teherbírású emelők (10 t/db), nagy teherbírású forgókerekes görgők (10 t/db), emelőkötelek, villás raklapemelő béka (2,5 t/db), stb.… amik szükségesek ahhoz, hogy megfelelően végezzük a feladatok. Magas szintű szakértelmünknek és tapasztalatainknak köszönhetően a gyártósorok gépeinek beszerzése, telepítése, beüzemelése könnyen és gyorsan kivitelezhető.

Pályagyártási munkák

Cégünk a 2000-res évek elejétől foglalkozik szállítópálya rendszerek gyártásával, különböző iparágak számára.  Ez idő alatt számos megoldással sikerült ellátnunk ügyfeleinket, akár komplett rendszerről vagy csak rendszer elemekről legyen szó. A helyszíni felmérést és egyeztetést követően nyomvonal készül 2d-s látványterven, amit a megrendelővel egyeztetünk minden esetben, majd a projekt sikeres zárását követően igény esetén e dokumentumok átadásra kerülnek. Megfelelő gyártási kapacitásunknak, gépparkunknak, tapasztalt tervezőgárdánknak és optimalizált raktárkészletünknek köszönhetően akár komplett, összeszerelt automatizált rendszerek megtervezését és kivitelezését is vállaljuk. A részegységek külön-külön is megvásárolhatóak rövid szállítási határidővel, így a kisebb beruházások irányába is elkötelezettek vagyunk. A komplett automatizálás igény szerint akár teljes dokumentációval (érintésvédelmi vizsgálat, kapcsolási rajz, műszaki rajzdokumentáció, CE nyilatkozat, kockázatelemzés) együtt elérhetőek.

Gyártunk:
• palackpályát (PET flakon, üveg)
• csomagszállító pályát
• raklappályát
• ládaszállító pályát
• inlinert
• légpályát.

A pályáink a szintkülönbséget is le tudják küzdeni, legyen az akár néhány fokos lejtő vagy lépcsőfok vagy akár teljes emelet is.

Egyedi gépek tervezése, gyártása

A gyártási életben előfordulhat, hogy a termelő tevékenység során speciális igények merülnek fel. Amikor ezen igények kereskedelmi forgalomban kapható eszközökkel nem találkoznak, olyankor megoldást jelent az adott feladatra megfelelő célgép. Az ilyen berendezések tervezése, gyártása, üzembe helyezése olyan kihívás számunkra, amit szívesen fogadunk. A mérnökeink és technikusaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, bármilyen speciális munkafolyamat megoldásában szívesen nyújtunk segíteni. A felmérés/tanácsadástól kezdve az optimalizáláson át az új berendezés tervezés/gyártás beüzemelésig bezárólag. Az általunk tervezett, gyártott gépet önmagában is képesek vagyunk telepíteni. de szükség esetén egy gyártósorba illeszteni is. Ilyen esetben az alkalmazott vezérlést természetesen a meglévő rendszerhez igazítjuk és a közös kommunikációt is biztosítjuk. Ennek köszönhetően a gyártós továbbra is egyszerűen és biztonságosan irányítható akár egy helyről is. A hagyományosabb elven működő gyártó gépek vagy sorok „felokosításában” is szívesen részt vállalunk.

Robotcellák telepítése

Az intelligens automatizálás már a közepes méretű vállalkozások számára is nyereséges és megfizethető. A FANUC hivatalos integrátori minősítésével a legnagyobb kínálatot tudjuk biztosítani a robotizálás területén, legyen szó kisebb alkatrészek sorba rakásáról vagy akár rakatképző megoldásokról is. A robotok perifériáinak a tervezését és beüzemelését is vállaljuk, ide értjük a robotkar végére a megfogó szerkezetet, a terméket behordó és a terméket elhordó pályarendszer komplett gyártását és beüzemelését, így a teljes beruházás összefogását és kivitelezését. A teljes berendezés munkavédelmi szempontból biztonságos üzemeltetése elengedhetetlen, így azt legtöbbször egy cellába kell helyezni. A komplett robotcellák telepítésében nagy tapasztalattal rendelkezünk, amit szívesen fordítunk át új kihívásba. Természetesen itt is igaz, hogy az általunk telepített robotcella kommunikációja biztosított a helyszínen már meglévő gépekkel, így az automatizált komplett rendszert kapunk.

Karbantartási és szervíz tevékenységek

A stabil működéshez elengedhetetlen a karbantartás, legyen szó akár a napi vagy az időszakos karbantartásról. Legyen szó akár termék vagy csomagszállító pályákról, raklappályákról, termelő vagy rakományképző gépekről, villamos hajtás elemeiről, vezérlésről. A tapasztalatunk régmúltra tekint vissza e területen is legyen szó mechanikus javításról vagy villamos karbantartásról. Előzetes felmérés és egyeztetés után akár több csapattal is fel tudunk vonulni a helyszíni munka kivitelezésére, így az időbeni lefutás optimalizálható, a termelés előbb indulhat, így jelentős költség takarítható meg. A beépülő nyersanyagok, alkatrészek, csereelemek beszerzésében is tudunk segíteni, kiépített kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az alkatrészbeszerzés területén.

Gyártó és csomagoló sor diagnosztika

A gyártósorok üzemeltetése nagy kihívás minden tulajdonos számára. Az optimális kihasználtság és a maximális haszon érdekében a termelés minden elemének tökéletesen kell működni. A valóságban sajnos nem minden esetben van így. A helyszíni egyeztetés és felmérés során fény derülhet olyan kisebb vagy nagyobb beavatkozást kívánó helyekre, folyamatokra, amik javítása után a hatásfok javulhat. A szakértő gárdánk palackozó sorok és egyedi gépek tervezésében, kivitelezésében szerzett több évtizedes tapasztalattal, egyedülálló lehetőséget nyújt komplex megtakarítási programok megtervezésére, a következő területek optimalizálásával:

– palackozóüzemek értékteremtési képességének maximalizálása

– termelési- és költséghatékonyság fejlesztése

– termékváltási idő optimalizálása, ezáltal rugalmas termelési rendszerek kialakítása

– fenntarthatósági, környezetvédelmi és egészségügyi követelményeknek való megfelelés, infekciós problémák kezelése

– munka- és tűzvédelmi felülvizsgálat és tanácsadás

– V profil és szűkkeresztmetszet elemzés

A villamos és mechanikus szakembereink több éves tapasztalatának és alapos munkavégzésének köszönhetően a termelési hatékonyság jelentős mértékben növelhető.

A teljesslg igénye nélkül, a következő márkák alakarészkatalógusait megtekintheti:

Gépek, komplett gyártósorok telepítése

Gyártó és csomagoló sor diagnosztika

Pályagyártási munkák

Egyedi gépek tervezése, gyártása

Robotcellák telepítése

Karbantartási és szevíz tevékenységek

100%

elégedettség

REFERENCIÁINK